Skip to main content

Over Elephant Shoe

"Een grote passie voor stylen en een nog grotere passie om mensen te helpen met het hetgeen wat ik zo graag doe."

Mijn naam is Marjolein, het gezicht achter Elephant Shoe. Lees hier meer over mijn reis voor en over het ontstaan van Elephant Shoe!

Watercolor element 3
Marjolein Schoevers, Elephant Shoe

Hoe het begon

Mijn liefde voor stylen begon al toen ik nog een klein meisje was. Ik wilde altijd al helpen met het dekken van de tafel en tijdens het kerstdiner moesten de servetjes op een bepaalde manier op het bord liggen. Op latere leeftijd, tijdens weekendjes weg of op vakantie, werd ik altijd gek aangekeken als ik een doos met kaarsjes of versieringen bij mij had. Voor mij is een tafel namelijk meer dan alleen maar eten. Aan tafel voor mij is tijd met elkaar doorbrengen, je fijn voelen op de plek waar je bent en de sfeer zo neerzetten dat aan tafel zitten een beleving wordt.

Mijn passie

Ik heb daarom de afgelopen jaren niet stilgezeten en heb ik mijn liefde voor stylen verder ontwikkelt. Na bijna 5 jaar gewerkt te hebben op luxe jachten, waarbij er elke dag weer met aandacht een tafel, themafeest of evenement gestyled werd, was het tijd om het roer om te gooien en voor mijzelf te beginnen. Want mijn passie gaat veel verder dan alleen voor een kleine groep mensen een sfeer creëren. Mijn doel is om iedereen te laten ervaren hoe is het om te beleven. Door te starten met Elephant Shoe doe ik nu elke dag waar ik trots op ben en waar ik blij van word.

ES olive branch 2
Watercolor element 3
Bruiloftstyling, eventstyling, over Elephant Shoe

Belevingen creëren

Elephant Shoe is er voor iedereen die graag een beleving wil creëren op wat voor manier dan ook. Wij kunnen jullie helpen om jullie feest, bruiloft of evenement naar een hoger niveau te tillen. Elephant Shoe is er voor iedereen en het mag zo klein of zo groot zijn als jullie zelf willen.

Samen kunnen we kijken naar oneindige mogelijkheden en alles kan op maat worden gemaakt. Zo lang er passie is, ben ik erbij!

Benieuwd hoe ik je kan helpen om het meeste van jouw dag te maken?

Heb je een grote dag op de planning staan en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem contact met me voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we al jouw wensen en ideeën kunnen bespreken.

Elephant Shoe

✉ info@elephantshoe.nl
☎ +31(0)6 57368824

KVK-nummer: 84920491

Volg je ons al?

Logo Elephant Shoe, licht
Bruiloftstyling & eventstyling, Elephant Shoe

© 2024 Elephant Shoe

Webdesign door Bright Heights